Onze Cliëntondersteuners

Magda van Gestel

Als mantelzorgmakelaar en cliëntondersteuner ben ik een expert op nagenoeg het gehele sociale domein. Door grondige kennis van de sociale kaart kan ik op alle terreinen de cliënt van advies en ondersteuning voorzien.
lk kom dagelijks in aanraking met de verandering in de Wlz, Wmo, Jeugdwet, Participatiewet en de Zvw. Jurisprudentie die wordt opgebouwd hou ik goed bij en ik zie de verschillen per gemeente.

Regiocoördinatie
Registerplein 461036174
U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06- 24 52 10 15
E-mail: magdavangestel@coweetraad.nl

Karlijn Schölvinck

Samen de zorgsituatie en behoefte in kaart brengen.

Ziet u vanwege alle regels en instanties door de bomen het bos niet meer in het Nederlandse zorglandschap?

Als onafhankelijke WLZ clientondersteuner wil ik u graag helpen en samen de beste oplossing vinden. Ik neem u werk uit handen. Ik hou van duidelijke communicatie en breng helder in beeld wat de mogelijkheden zijn voor passende zorg en ondersteuning. Hiervoor zal ik mijn kennis van de zorg en de zorgaanbieders, de wet- en regelgeving en procedures bij verschillende instanties inzetten.

Regiocoördinatie
Registerplein 461045301
U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06- 42 08 78 67
E-mail: karlijnscholvinck@coweetraad.nl

Edward Berendsen

Als WLZ-cliëntondersteuner ben ik onafhankelijk van partijen in de zorgketen. Ik wil de vraag achter de vraag naar boven halen om zo de behoeften van de cliënt helder te maken.

Samen met de cliënt kijk ik naar wat de cliënt wil bereiken en hoe hij of zij al dan niet samen met anderen er naartoe kan werken.

Bij mijn werk ga ik altijd uit van betrouwbare informatiebronnen. Ik reik de mogelijkheden naar passende zorg en ondersteuning aan en benoem ook de onmogelijkheden, zodat de cliënt weet wat hij of zij kan verwachten.

Algemene Zaken
Registerplein 461043386
U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06- 28 80 10 36
E-mail: edwardberendsen@coweetraad.nl

Marleen Hietland

Als cliëntondersteuner - WLZ wil ik u als cliënt ondersteunen en informeren over het invullen van uw (wlz-) zorg.

Ik luister naar uw wensen, denk met u mee en ik kan u ondersteunen in het formuleren van een hulpvraag .

Ik vind het daarbij belangrijk dat u zelf de regie houdt. lk ben op de hoogte van het aanbod in de zorg en de ondersteuningsmogelijkheden in uw regio en weet dus waar u welke zorg, ondersteuning of (hulp middelen kunt vinden.

Registerplein 461042472
U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06- 83 67 55 84
E-mail: marleenhietland@coweetraad.nl

Ester Hoogkamp

U weet wat u nodig heeft aan zorg en ik kan u helpen bij het vinden van de juiste aanbieder.

Wat uw vraag ook is, ik ga ermee aan de slag.

Als onafhankelijk cliëntondersteuner komt mijn jarenlange ervaring met cliënten mij goed van pas. Mijn ervaring als gediplomeerd mantelzorgmakelaar is daarbij van toegevoegde waarde. Met de zorgwetten en ook het lokale gemeentelijk beleid ben ik bekend. En ik weet de weg in het zorgaanbod rond Amsterdam en in de Gooi & Vechtstreek.

Registerplein 461036171
U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06- 10 16 85 71
E-mail: esterhoogkamp@coweetraad.nl

Marca Meijer

Gids voor de cliënt in het doolhof dat de zorg kan zijn.
Ook als je een beperking hebt of krijgt, wil zo aangenaam mogelijk leven. Dat kan thuis zijn met zorg of hulp die (deels) van buiten komt; maar soms is het fijner of beter om in een omgeving te wonen waar altijd professionele hulp beschikbaar is.
In alle gevallen help ik met het zoeken naar een oplossing waarbij de cliënt zich zo prettig mogelijk voelt. Vanzelfsprekend houd ik, waar het kan, rekening met de wensen van de naaste.
Ik luister, ben betrokken en ervaringsdeskundig.
Door mijn opleiding, werk- en levenservaring ken ik de weg in de actuele wet- en regelgeving rondom zorg en welzijn. Hierdoor kan ik cliënten en hun omgeving ontlasten bij het uitzoekwerk en desgewenst namens hen overleggen met professionals.

Registerplein 461038371
U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06- 14 53 68 68
E-mail: marcameijer@coweetraad.nl

Nicolien Reith

Ontzorgen met daadkracht. Daar ligt mijn passie. Sinds 2013 ondersteun ik Amsterdammers met verschillende, soms complexe, zorgvragen. Onze stad, maar ook wet- en regelgeving, kent vele diverse mogelijkheden die vaak verborgen blijven onder toegangsprocedures en doorverwijzingen die meer vragen oproepen dan oplossen.

Ik breng in kaart wat er wél kan en hoe u daaraan komt. Op basis van recente kennis en een blijvend groeiend netwerk van lokale mogelijkheden. Zonder wachttijden. Met persoonlijke aandacht, in begrijpelijke taal. En gericht op antwoorden en oplossingen waar u mee verder kunt. .

Registerplein 461036103
U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06- 13 94 63 12
E-mail: nicolienreith@coweetraad.nl

Jolanda Vielvoye

Als zelfstandig onafhankelijk Cliëntondersteuner geef ik graag informatie omtrent wet- en regelgeving en help bij het zoeken naar de juiste zorg op de juiste plek. Of dat nu thuis is of in een zorginstelling.

Mijn door de jaren heen opgebouwde kennis en ervaring in de zorg, zet ik graag in om u uitleg te geven over bijv. indicatiestelling, Zorg in Natura of PGB en u bij te staan bij bijvoorbeeld gesprekken met instellingen, artsen en/of zorgverleners om samen tot de beste oplossing te komen.

Ik ben open, eerlijk en pragmatisch, maar ook empathisch en heb een groot inlevingsvermogen. Ik ben niet bang om door te pakken en mijn passie voor zorg en welzijn voor u te laten spreken. In het oerwoud van regels en richtlijnen en alle soorten instellingen voor zorg en welzijn, ben ik graag uw houvast en vraagbaak.

Registerplein 461044347
U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06- 39 17 37 90
E-mail: jolandavielvoye@coweetraad.nl

Frederieke van Os

U wilt een goede kwaliteit van leven en daarbij zoveel mogelijk zelf de regie houden. Ik help u graag om de juiste zorg mogelijk te maken.Dit passend bij uw persoonlijke situatie.

Samen maken we een plan voor de gewenste zorg of we kijken waar het bestaande zorgplan aangepast moet worden. Ik help u vervolgens om noodzakelijke veranderingen in te zetten.

Als ouderenadviseur en mantelzorgmakelaar heb ik veel ervaring in de regio's Den Haag en Leiden.

Registerplein 461031013
U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-24 63 42 48
E-mail: frederiekevanos@coweetraad.nl

Michiel Veldhuisen

Nadat ik in 1993 op de Technische Universiteit Delft was afgestudeerd als industrieel ontwerper, heb ik mij ontwikkeld als specialist leren en innoveren.

De laatste jaren ben ik mantelzorger. Sinds 2020 ben ik actief als geregistreerd Mantelzorgmakelaar en Onafhankelijk Cliëntondersteuner.

De combinatie van "zorgen voor", ontzorgen en vooral oplossingsgericht regelen, ligt mij goed en ik ben pas tevreden als de beste oplossing is gekozen, die optimaal aansluit bij wat een cliënt nodig heeft. Op persoonlijke wijze gids ik u naar passende oplossingen, die passen binnen uw zorgsituatie en bij uw zorgvraag.

Registerplein 461043262
U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-39 76 45 30
E-mail: michielveldhuisen@coweetraad.nl

Willemijn Roest

Mijn visie is “één en één is drie”, samen kun je veel meer bereiken. Dus waarom zelf worstelen met iets waar een ervaren ander je mee kan helpen?
Zo help ik u in mijn rol als onafhankelijk cliëntondersteuner.

U wordt geconfronteerd met zaken waar u misschien niet eerder mee in aanraking bent geweest en u vindt het lastig uw weg te vinden in het complexe zorglandschap.
Dan kom ik naast u staan en help overzicht te creëren. Ik denk mee over de zorg en ondersteuning die u nodig heeft en help u bij regeltaken. Ik zoek de oplossing die bij u past, terwijl de regie volledig in uw handen blijft.

Het analyseren van problemen, niet opgeven, organiseren en communiceren zijn mij zeker toevertrouwd. Ik ga doortastend te werk, met empathie en de nodige common sense en kijk verder dan het voor de hand liggende plaatje.

Registerplein 461045564
U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-51 90 19 90
E-mail: willemijnroest@coweetraad.nl

Angelina van der Veer

Er zijn zoveel wetten en loketten, welke zorg past het best en hoe regel je dat?
Als onafhankelijk cliëntondersteuner informeer ik u graag over de mogelijkheden. Een cliëntondersteuner oordeelt niet, ondersteunt en regelt zorg die aansluit op uw persoonlijke voorkeuren en zorgbehoefte.

Ik zet mijn kennis en vaardigheden graag in om u te helpen, het geeft me energie als ik wat voor een ander kan betekenen. Ik heb ervaring met plannen en organiseren, hou van uitzoeken en weet van aanpakken. Daarbij komt mijn opleiding en ervaring als mantelzorgmakelaar ook goed van pas. Ik ben gewend om “de kleine lettertjes “ te lezen en heb veel geleerd over de Jeugdwet, Wmo, Zorgverzekeringswet, Wet langdurige zorg en de Participatiewet.
Ik bied een luisterend oor en praktische hulp. Samen kijken we wat nodig is, daarbij probeer ik u zoveel mogelijk in uw kracht te zetten zodat u zelf de regie kunt houden over uw leven.

U staat er niet alleen voor, waarmee mag ik u helpen?

Registerplein 461047312
U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-45 47 45 34
E-mail: angelinavanderveer@coweetraad.nl

Désirée Lookman

Bij cliëntondersteuning draait alles om u!
Uw hulpvraag en welzijn staat voorop. Als onafhankelijk cliëntondersteuner sta ik naast u en ben ik uw persoonlijke gids in het doolhof dat het zorgstelsel kan zijn. Wat houdt dat concreet in?

We regelen samen de best passende zorg, zodat u zelf de balans en regie over uw leven behoudt of weer terugvindt. Ik luister en kijk goed hoe u uw leven wilt inrichten en welke zorg en ondersteuning daarbij nodig is.
Vanuit mijn persoonlijke ervaringen als mantelzorger weet ik hoe het voelt om door de bomen het bos niet meer te zien.

Met mijn lange werkervaring in de juridische dienstverlening, als zelfstandig ondernemer en als individueel begeleidster van kwetsbare dementerende ouderen, loods ik u door dit oerwoud heen en vinden we samen de best passende oplossing(en) voor u.

Registerplein 461045161
U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-55 30 54 46
E-mail: desireelookman@coweetraad.nl

Callista Scarlatides

Mijn motto is samen sta je sterker en ik werk graag samen om voor u de zorg te regelen die u nodig heeft en bij u past!.

Als onafhankelijk cliëntondersteuner Wlz en mantelzorgmakelaar ben ik zeer bedreven om u binnen het complexe zorglandschap te begeleiden en op maat zorg te bieden. Ik geloof sterk in de kracht van de samenwerking en luister aandachtig naar uw hulpvraag. Vervolgens breng ik in kaart wat uw mogelijkheden zijn voor passende zorg en ondersteuning. Tijdens dit traject hou ik u op de hoogte van de stappen die ik neem en u behoudt de regie. Mijn kracht ligt in het regelen en organiseren van de zorg.

Kunt u ondersteuning gebruiken? Dan help ik u graag en sta ik voor u klaar!

Registerplein 461050146
U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-21 68 44 26
E-mail: callistascarlatides@coweetraad.nl